Wederom goed gevuld programma voor Kiek Veldhoven, 20 november

Jawel, halverwege november staat er weer een kakelverse editie van Kiek Veldhoven op ons te wachten. Liefhebbers van fotografie kunnen woensdag 20 november om 20.00 uur gaan genieten van een heerlijk programma, waarbij weer twee heel verschillende takken van fotografie aan bod gaan komen. We trappen de zevende editie van Kiek Veldhoven af met een interview. Organisator Jarno van Osch gaat het gesprek aan met lokale topper Mike Attinger. De 38-jarige Veldhovenaar is een creatieve duizendpoot, maar op het gebied van fotografie richt hij zich met name op cosplay fotografie. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Bestel dan hier je kaartje voor Kiek Veldhoven.

Na het interview zal er nog een fotografe uit de regio op het podium verschijnen. De dertigjarige Evely Duis uit Reusel heeft de afgelopen jaar hard gewerkt om naam te maken in de wereld van modefotografie en zal het publiek trakteren op een interessante lezing. De ambassadeur van Canon, Profoto, EIZO en Tethertools gaat er voor zorgen dat veel inspiratie op gaat doen. Na haar lezing zal ze ook een fotobespreking doen, een vast onderdeel van Kiek Veldhoven. Duis bekijkt en bespreekt enkele ingestuurde beelden en weet wellicht enkele verbeterpunten aan te geven. Alle bezoekers van Kiek Veldhoven hebben de mogelijkheid om vooraf één van hun eigen foto’s in te sturen naar onze website, met als thema ‘mode of portret’. Als afsluiter worden er nog verschillende tips voor fotografie-uitjes gegeven en gaan enkele personen extra gelukkig naar huis. Via ‘Lucky Shot’ worden namelijk nog enkele mooie prijzen weggegeven. En of dat nog niet alles is, wordt er in de foyer ook een mini-expo getoond, met beelden van Attinger en Duis. Kortom, Kiek Veldhoven gaat wederom een interessante avond worden die geen enkele fotograaf uit de regio wil missen.

Tickets à € 10,- zijn inmiddels online te koop via de website van Theater de Schalm.

Wil je alvast in de stemming komen en op de hoogte blijven over Kiek Veldhoven? Houd dan de Instagram- en Facebook-pagina van dit evenement in de gaten.

Instagram
Facebook