Nieuws van het bestuur

Locatie:

We hebben de vraag gekregen of we niet alle bijeenkomsten in Erp willen organiseren. Dit is niet de eerste keer dat we die vraag krijgen en volkomen begrijpelijk. Echter waar we tegen aan lopen zijn vaak de kosten van veel locaties. We doen daarom een oproep aan iedereen om ons te laten weten of je bij jouw in de buurt een geschikte en niet te dure locatie weet voor de bijeenkomsten.

Bijeenkomsten op de donderdagen:

Blijkbaar leeft het idee dat we bij voorkeur bijeenkomsten op donderdag houden. Dit is geen bewuste keuze. Bij de keuze van de dag/avond zijn we gebonden aan de beschikbare zaal, de avond waarop mentoren, juryleden sprekers etc. kunnen. Mochten we meer keuzes hebben dan zullen we zeker de avonden gaan wisselen.

Klik en Connect.
Scherpstellen op verbinding en samenwerking.

Als bestuur willen we graag samen met jullie nadenken over hoe we als fotoclubs in de toekomst elkaar meer kunnen vinden en meer kunnen gaan samen werken. Op basis van de behoeften van clubs en leden kunnen samen activiteiten opgezet worden voor nieuwe (beginnende) fotografen en/of juist voor meer ervaren fotografen. Ook kunnen clubs elkaar inspireren hoe je de club actief krijgt of houdt.

Met 35 clubs en meer dan 800 leden  ( waarvan 110 individuele leden) is er een enorm potentieel om kennis, ideeën en creativiteit met elkaar te delen en elkaar te versterken. Hiervoor stelt het bestuur bij voorkeur een werkgroep voor aan die  dit initieert en organiseert. De reden is dat we dit graag bottum up willen organiseren. Ook individuele leden worden bij deze van harte uitgenodigd.

Ben je hier enthousiast over, wil je meedenken dan kun je je opgeven via mail.