Lezing AI (Artificial Intelligence) door Marcel Tillema op 23 oktober In Waalre

Na de Algemene Ledenvergadering van de Fotobond Brabant-Oost in maart heeft Marcel Tillema een heel interessante lezing verzorgd over AI. Over AI in het algemeen, wat ermee kan en vooral niet kan, hoe het op tal van plaatsen wordt gebruikt. Maar vooral ook wat AI betekent voor de (amateur-)fotografie.

Nog maar enkele decennia terug ontstond discussie over het gebruik van Photoshop; inmiddels doen we niet meer zónder. Wat betekent AI nu en straks voor de fotografie?

Omdat slechts enkele fotobondleden de ALV én deze lezing hebben gevolgd hebben we, samen met Fotogroep Waalre, besloten van deze lezing een hoofdprogramma te maken. De lezing is nog wat uitgebreid en nóg meer voorzien van voorbeelden en toepassingen. Iedere fotograaf zou deze belangrijke ontwikkeling moeten volgen….

Daarom deze nieuwe kans op 23 oktober. Leden van de Fotobond Brabant-Oost kunnen de lezing gratis bijwonen. Introduceés en andere belangstellenden betalen 5 euro, te voldoen na bevestiging van de inschrijving. De lezing zal, met gebruik van een prachtig groot scherm, plaatsvinden in de Dommelzaal van het Huis van Waalre, Kon. Julianalaan 19 in Waalre op 23 oktober aanstaande om 19.45 uur. Inschrijving via DEZE LINK.

Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, en OP = OP……

Dus meld je snel aan om deze lezing niet te missen…….